16 Haziran 2005 Perşembe

Obezi.. ne obezi yahu şişgo işde..

Not: Burada yazılanlar çeşitli hastalıklardan veya tedavilerden ötürü öbezite hastalığına yakalananları kapsamaz. Yani aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor..

Şimdi baktığınız zaman şişmansa biri şişmandır kardeşim. Şimdi 3 tip şişman var:
1-Şişmanlığıyla tamamiyle barışık, hayatta zevk veren birşeyin yanında kalori de getirdiğini bilen ve buna aldırmayan Süper Obez dediklerimiz.
2-Şişmanlığıyla barışık gibi görünen, kasan, takıntısız gibi görünen ama yalnız kaldımı tek derdi göbeği ve vermesi gereken kilolar olan ve bunları vermek yerine hergün oturup ağlayığ depresyonda olduğu için yemeye devam edip daha da şişenler.. yani Öküz Obezler.
3-Harbiden unuttum.. 2 diyecektim sonra aklıma birtane daha geldi ama unuttum.. Hay...

Şindi bu Öküz obezleri nerden tanıyabiliriz: Öküz obezler, 20 milyonluk büyük boy pizzanın yanında Light yani kalorisiz kola içerler. Günde en az 1 saat yürüyüş yapıp eve gelip uyuyana kadar yemek yerler. Her türlü diyeti a'dan z'ye bilirler ancak nedense diyet hep 2. günde bozulur. Ve kesinlikle her yerde her sorana, "Ben kilolarımla barışığım", "hihihi ne tatlı kızım dimi kikiki", birde her daim hayatlarının erkeğini ararlar ve her daim "Beni bu halimle sevecek bir erkek arıyorum"... Geçiniz...

Böyle insanlara tek lafım " Göbeğin bir kapıya burnundan önce girmeye çalışırken aklın neredeydi?" Yaaa.. yaaa.. Nasıl koydum lafı neyse benim göbekte yarışıyor burunla dur bakalım...

Gene yazarım..

1 yorum:

oz dedi ki...

gardas erkek adamin göbegi olur :) assaya bakdiginda pipini gördügün sürece sorun yok :D